biskut batik@kek batik / hedgehog slice resepi/recipe
Ingredients:
*1 bar of butter (250gm) - unsalted
is preferable
*1 cup of milo
*1 cup of cocoa powder
* half cup of condensed milk
1 and half packet of biscuit (biskut
Marie is preferred) - break into quaters
Methods:
1. Put all the * ingredients in a
pot. Melt it on the stove. Stir consistently.
2. Once all the ingredients melt,
turn off the stove, and add the biscuits, mix well - evenly.
3. Put the biscuits into a
container. Press hard the mix to remove the air pocket. Let it cool, place in
the refrigerator.
4. Take it out from the fridge, cut
to serve. Serve while chill.
bahan-bahan:
* 1 bar mentega (250gm)
* 1 cawan milo
* 1 cawan serbuk koko
* 1/2 cawan susu pekat
1 1/2 paket biskut (biskut Marie diutamakan)
kaedah:
1. Masukkan semua bahan-bahan * di dalam periuk. Mencairkan ia di atas dapur. Kacau secara konsisten.
2. Setelah semua bahan-bahan cair, matikan dapur, dan menambah biskut, gaul hingga rata.
3. Masukkan biskut ke dalam bekas. Mampatkan campuran biskut. Biarkan ia sejuk, sebelum diletakkan ke dalam peti sejuk.
bahan-bahan:
* 1 bar mentega (250gm)
* 1 cawan milo
* 1 cawan serbuk koko
* 1/2 cawan susu pekat
1 1/2 paket biskut (biskut Marie diutamakan)
kaedah:
1. Masukkan semua bahan-bahan * di dalam periuk. Mencairkan ia di atas dapur. Kacau secara konsisten.
2. Setelah semua bahan-bahan cair, matikan dapur, dan menambah biskut, gaul hingga rata.
3. Masukkan biskut ke dalam bekas. Mampatkan campuran biskut. Biarkan ia sejuk, sebelum diletakkan ke dalam peti sejuk.
Comments